Quest career English: Branding în turism

Introduction

Definiția mărcii:

Procesul implicat în crearea unui nume și imagine unice pentru un produs în mintea consumatorilor, în principal prin campanii publicitare cu o temă consecventă. Branding-ul își propune să stabilească o prezență semnificativă și diferențiată pe piață, care atrage și păstrează clienți fideli.

Citește mai mult: http://www.businessdictionary.com/definition/branding.html

Există o mulțime de confuzie despre branding, există mai multe definiții, deci ceea ce este de branding? Decenii în urmă de branding a fost definit ca un nume, slogan, semn, simbol sau design, sau o combinație a acestor elemente care identifică produsele sau serviciile unei companii. O marcă a constat din elemente care distingeau bunurile și serviciile unei societăți de cele ale concurenței

Astăzi, brandul este un pic mai complex, dar chiar mai important în lumea de astăzi de marketing.

Ce are un consumator în minte atunci când aude / se gândește la numele companiei dvs., hotel sau restaurant numele, este un serviciu sau un produs. Acestea fiind spuse cuvântul "brand" sau "branding" este o țintă în mișcare și modificări, împreună cu comportamentul consumatorilor ", cred că de ea ca imaginea mentală a ceea ce tu ca o companie reprezintă pentru consumatori, este influențată de elemente, cuvinte, și creativitatea care o înconjoară.

Ce ar trebui să facă un brand?

Branding-ul nu este doar despre obtinerea de piață țintă pentru a vă selecta, mai degrabă decât de concurență, dar despre obtinerea perspectivele dumneavoastră să te văd ca unic furnizor de o soluție la problema lor sau nevoie.
Obiectivele pe care le va atinge un brand bun includ:

Furnizează în mod clar mesajul
Confirmă credibilitatea dvs.
Emoțional conectează perspectivele țintă cu produsul și/sau serviciul.
Motivează cumpărătorul să achiziționeze un produs
Creează loialitatea utilizatorilor
Branding și înțelegerea clientului dvs.

Pe măsură ce consumatorii încep să se identifice cu dumneavoastră, brandul dumneavoastră va trăi în inimile și mințile clienților, clienților și perspectivelor. Este suma totală a experiențelor și percepțiilor lor, dintre care unele le puteți influența, iar altele pe care nu le puteți.

Importanța de branding

Un brand puternic este de neprețuit, deoarece lupta pentru clienți se intensifică zi de zi. Este important să vă petreceți timpul investind în cercetarea, definirea și construirea mărcii. La urma urmei, brand-ul este sursa de o promisiune pentru consumatorul dumneavoastră.
Brand-ul tau este o piesă fundamentală în comunicarea de marketing și una nu doriți să fie fără. Branding-ul este strategic și de marketing este tactic și ceea ce utilizați pentru a obține brand-ul în fața consumatorilor. De aceea, aceasta poartă o mare importanță în cadrul unei afaceri sau organizații, de asemenea.
Brand servește ca un ghid pentru a înțelege scopul obiectivelor de afaceri. Acesta vă permite să aliniați un plan de marketing la aceste obiective și să îndepliniți strategia globală.
Eficacitatea unui brand nu se întâmplă doar înainte de cumpărare, dar este, de asemenea, despre durata de viață a brandului experiența pe care o oferă unui consumator.

Produsul sau serviciul au efectuat conform așteptărilor?
A fost calitatea la fel de bună a promis sau mai bine? a fost experiența de serviciu?
Dacă puteți obține răspunsuri pozitive la aceste întrebări, ați creat un client loial.
Brand nu numai că creează clienți fideli, dar creează angajați loiali. Le dă ceva în care să creadă, ceva în care să-i susțină. Îi ajută să înțeleagă scopul organizației sau al afacerii.

 

Task

Efectuarea unui produs care va deveni un brand:

Pentru a reuși în branding, trebuie să înțelegeți nevoile și nevoile clienților și perspectivele dumneavoastră.
Aceasta se realizează prin integrarea strategiilor de brand prin intermediul companiei dumneavoastră în fiecare punct de contact public. Gândiți-vă la branding ca expresie a cine ești ca o organizație și ceea ce vă oferă. Sună dificil? Gândiți-vă la asta astfel: în cazul în care un brand ar putea vorbi, s-ar spune:

Eu sunt _________________________________________________________
Eu exist pentru că _________________________
Dacă te raportezi la cine sunt și de ce exist s-ar putea să mă placi, poți să mă cumperi, și poți să le spui altora despre mine.

Branding-ul poate fi confuz, deci știi dacă brand-ul este suficient de puternic pentru a vă oferi valoarea internă și externă de care aveți nevoie în marketing?
Încercați să creați un suvenir, care ar putea găsi locul său în piața turistică. Puteți fi condus de exemplul nostru de a face un produs bun de brand-suvenir.

http://www.mint.hr/UserDocsImages/002_Split_eng.pdf

Evaluation

O listă de verificare de bază pentru a procesa brand-ul dvs.

Pasul 1 (verificare internă): Permiteți ca aceste întrebări să servească drept orientare în procesul de evaluare a mărcii dvs.  Dacă răspunsurile nu sunt clare, poate doriți să reveniți la planșă și să rafinați procesul de branding.  Un brand ar trebui să fie un instant "aha!" ar trebui să necesite foarte puțin de gândire și contemplare.
 
Marca ta are legătură cu publicul țintă?
Vor ei instantaneu "get it" fără prea mult gândit?
Brandul tău împărtășește unicitatea a ceea ce oferi și de ce este important?  
Reflectă promisiunea de brand pe care o faci cui țintești, precum și publicului intern?
Marca reflectă valorile pe care doriți să le reprezentați în calitate de client?  
Pasul 2 (verificare externă): Formați un grup de evaluare a produsului dvs. Ar trebui să fie o audiență care să-ți evalueze munca. Pentru a obține feedback- ul, rezultatele fac un chestionar scurt utilizând următoarele întrebări.

În cazul în care răspunsurile de la următoarele întrebări sunt cea mai mare parte, DA, ceea ce înseamnă că ați reușit.

Conclusion

1. Vi se pare interesantă această prezentare?

DA, NU.

2. Credeți că ați luat ideea acestui produs?

DA, NU.

3. Vi se pare original?

DA, NU.

4. Te vezi ca un potențial client?

DA, NU.

5. Ați face unele modificări dacă ați avea o oportunitate

DA, NU.

6. Ce modificări ați face?

_______________________________________________________________________

________________________________________________________________________

________________________________________________________________________

7. Ați recomanda acest produs celorlalți?

DA, NU.

8. Credeți că acest produs ar putea găsi locul său pe piață?

DA, NU.

Credits

Acest WebQuest a fost creat de o echipă de elevi și profesori, în cadrul co-finanțat Erasmus plus KA102 ”Formare pentru o carieră de succes“, numărul de proiect: 2019-1-RO01-KA102- 062161, sprijin Comisia Europeană pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului care reflectă numai punctul de vedere al autorilor, iar Comisia nu poate fi considerată responsabilă pentru orice utilizare care poate fi a informațiilor conținute de acestea.

 

Sprijinul Comisiei Europene pentru prezentarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi considerată răspunzătoare pentru nicio utilizare a informațiilor conținute în aceasta.