Quest career english: Meniu de Crăciun

Introduction

Această webquest a fost creat pentru a vă ajuta să proiectați un meniu de Crăciun cu rețete din întreaga lume.

Task

SARCINA 1: CREAREA UNUI MENIU DE CRĂCIUN Sarcina ta pentru acest webquest este de a proiecta un meniu de Crăciun cu rețete din întreaga lume.Ar trebui să alegeți diferite cursuri pentru a crea un meniu complet.

Process

PASUL 1: PROIECTAREA UNUI MENIU

În primul rând, trebuie să știți ce este un meniu;
În al doilea rând va trebui să decidă ce fel de cursuri pe care doriți să includă în meniul dumneavoastră (startere, primul curs + al doilea fel sau felul principal, garnitură, desert);
În al treilea rând, trebuie să luați în considerare alternative pentru alergii, opțiuni etice sau restricții religioase
În cele din urmă va trebui să decidă ce culoare și aspect aveți nevoie pentru a crea și imprima meniul.
 
PASUL 2: PLANIFICAREA MENIULUI

În grupuri de trei, veți lucra împreună pentru a proiecta meniul de Crăciun. Fiecare grup va alege unul dintre următoarele puncte și va completa foile de lucru explicând modul în care clienții pot alege cursurile din meniul dvs.

Grupa 1: demaroare

Grupa 2: primele cursuri

Grupa 3: cursuri/cursuri principale

Grupa 4: garnituri

Grupa 5: deserturi

Amintiți-vă să ia în considerare alergii (lactoză, boala celiacă ..), alegerile etice (vegetarian, vegan ... ) și restricții religioase.

PASUL 3: IMPRIMAREA MENIULUI

Odată ce fiecare grup a finalizat partea atribuită folosind link-urile furnizate, elevii lucrează împreună pentru a crea un aspect pentru meniul, inclusiv toate punctele solicitate, și apoi ... PRINTYOUR MENU!

FOARTE BINE!  MENIUL ESTE GATA!

SARCINA 2: UTILIZAREA MENIULUI

Lucrați în perechi și de a face un joc de rol, pretinzând a fi un chelner și un grup de clienți într-un restaurant pentru o cina de Craciun.

Folosind meniul pe care l-ați făcut, luați în considerare să sugereze cursuri în funcție de gusturi diferite și alergii eventuale, restricții religioase sau alegeri etice.

După ce ați utilizat meniul, scrieți în foaia de lucru dacă ați găsit-o utilă și completă sau dacă există puncte care trebuie îmbunătățite pentru a-l face un instrument de lucru mai bun .

Munca ta s-a terminat... Vă mulțumim pentru participare!

Evaluation

PASUL 4 : EVALUARE

Folosind cunoștințele pe care le-ați dobândit în timpul acestei activități, notați o concluzie care explică:

alegerile dumneavoastră legate de conținut (de exemplu, motivul pentru care ați ales unele cursuri specifice);

principalele probleme pe care a trebuit să le faceți față, pentru a vă face meniul potrivit pentru toate gusturile și nevoile.

Credits

Acest WebQuest a fost creat de o echipă de elevi și profesori, în cadrul co-finanțat Erasmus plus KA102 ”Formare pentru o carieră de succes“, numărul de proiect: 2019-1-RO01-KA102- 062161, sprijin Comisia Europeană pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului care reflectă numai punctul de vedere al autorilor, iar Comisia nu poate fi considerată responsabilă pentru orice utilizare care poate fi a informațiilor conținute de acestea.

 

Sprijinul Comisiei Europene pentru prezentarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi considerată răspunzătoare pentru nicio utilizare a informațiilor conținute în aceasta.