Quest career english: Servicii turistice la nivelul holului

Introduction

Serviciul hotelier reprezintă pentru turiști o experiență determinată de raportul calitate/preț, atmosfera și personalul. Așteptările - decalajul de experiență trebuie să meargă până la zero pentru a obține entuziasmul clientului. Deși produsul turistic este definit în principal prin elemente intangibile, există elemente de "materializare" în procesul de furnizare a serviciilor turistice - și implicit hoteluri:

- ambianta (mediu), de exemplu contactul clientului cu serviciile hoteliere (holul hotelului, cazare, restaurant, piscina) si impresia ca aceste spatii creeaza pentru potentialul client;

- elementele materiale necesare pentru realizarea performantei: arhitectura hotelului, stilul si calitatea mobilei, cantitatea si calitatea echipamentelor si instalatiilor, calitatea materialelor informative si publicitare, etc.;

- elemente care disting personalul în contact direct cu clientul: îmbrăcăminte, uniformă, insignă, aspect fizic etc.

În această căutare web vom afla despre: 

Reguli generale pentru primirea clientului la biroul din față 

Formula de salut politicos recomandată 

Transportul bagajelor clienților 

Comisioane pentru oaspeții hotelului

Task

Sarcina dumneavoastră pentru această webquest este de a afla exact diferite categorii de clienti sunt îndeplinite la intrarea în unitatea de cazare, să informeze clientul despre facilitățile oferite de hotel, despre serviciile pe care le oferă, și să facă rezervări diferite pentru clienții din hotel.

Tu și grupul dumneavoastră (patru studenți total) va deveni "experți" în furnizarea de servicii la nivel de lobby, fiind în măsură să ofere mai târziu o experiență de neuitat pentru turisti.

În cele din urmă, veți ilustra pașii generali care trebuie făcuți la nivelul holului pentru a răspunde așteptărilor turiștilor la cel mai înalt nivel, prin dezvoltarea unui proiect pe "Organizarea activităților la nivel de hol, la hotel ...".

Process

Urmați pașii de mai jos pentru primul proces din proiect.

1.In grupuri de patru, veți lucra împreună pentru a afla despre este clientul întâlnit atunci când sosesc la hotel? utilizând linkul și completând foaia de lucru de mai jos.

Reguli generale pentru primirea oaspeților la sosirea la hotel:

https://www.bayt.com/en/.../how-to-welcome-a-guest-on-his-first-time-vi... 23:49 Video

Recepționat oaspeții hotelului. Salutări. Formulă de politețe (workheet):

https://docs.google.com/document/d/1N-cjhR1rl_mZpapAqTS5GHWPBTnjcysCSNvHmAgHCYg/edit?usp=sharing

2. Fiecare grup va continua să caute informații despre transportul bagajelor clienților, escortarea lor în cameră și efectuarea unor comisioane pentru oaspeții hotelului (diverse rezervări și servicii de curierat - punerea în funcțiune) prin accesarea link-uri și completarea foii de lucru:

Informarea turistului și efectuarea de diverse rezervări

https: // www.cntraveler.com/stories/2014-07 ... / 10 de bază-lucruri-la-trebuie să-oferta hotel-gues ...

Transportul bagajelor clienților și punerea în funcțiune pentru clienții hotelului (foaia de lucru):

https://docs.google.com/document/d/13yBMsqNypuRwEXTo1RRF7ktAg9PTqZwu93XxHFggCXA/edit?usp=sharing

Acum, că ați finalizat toate componentele procesului unu, trece la procesul de două!

Mare lucru! Sunteți acum la ultima parte a proiectului dvs.!

Veți crea un proiect de cuvânt pe tema "Organizarea activităților de lobby la hotel ... ...", în conformitate cu următoarea structură:

1. Argument

2. Scurta prezentare a hotelului

3. Organizarea și facilitățile de lobby

4. Categorii de personal care operează la nivel de lobby

5. Prezentarea serviciilor suplimentare furnizate la nivel de lobby

6. Observații și concluzii

Evaluation
Indicatori de calitate   5      4     3     2     1  
Proiectarea prezentării          
Acuratețea informațiilor          
Originalitatea prezentării          
Diversitatea serviciilor prestate la nivel de lobby          

 

Conclusion

Nu uita!

Activitățile desfășurate în cadrul unei unități de cazare constituie o parte importantă a produsului turistic. Prin urmare, este obligatoriu să se furnizeze servicii de înaltă calitate la toate nivelurile, cu personal bine instruit cu privire la toate funcțiile grupului de lucru. În acest sens, calitatea echipamentului și aspectul general al unității vor fi, de asemenea, parametrii eficienței economice, împreună cu calitatea serviciilor, reprezentând prestigiul unității, ducând la creșterea numărului de turiști cazați în unitate.

Credits

Acest WebQuest a fost creat de o echipă de elevi și profesori, în cadrul co-finanțat Erasmus plus KA102 ”Formare pentru o carieră de succes“, numărul de proiect: 2019-1-RO01-KA102- 062161, sprijin Comisia Europeană pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului care reflectă numai punctul de vedere al autorilor, iar Comisia nu poate fi considerată responsabilă pentru orice utilizare care poate fi a informațiilor conținute de acestea.

 

Sprijinul Comisiei Europene pentru prezentarea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi considerată răspunzătoare pentru nicio utilizare a informațiilor conținute în aceasta.